maryam's FotoPage

By: maryam md sesth

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Feb-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Anugerah Planet Muzik 2005!!!!

My gal pal and me all set & primped for the APM
Itu aznil ngan sarah sechan tgh ditemu bual oleh di red carpet
Aznil waving
Hjh Kris Dayanti ngan Hj Anang
Aznil up the escalator
Kris n hubby up the escalator
Adi Rahman & Shanty
Ruffedge n Some other pple's tgn
Ruffedge up close
Up they go!
Not sure who they are...
Dewi Sandra, Vince and some Bruneian guy... i think
Me and zak excited on the red carpet
One of the members of Peterpan tapi tak tau siaper
Peterpan up the escalator
Mcm kendarat kan? Heheh
Zak, her sis and kak aishah
Where we had supper...yum!
Hari yg penuh dgn kemilangan...ceydebah...bebual melayu nampak...macam janggal gitu maRYAm berbual pasal industri muzik nusantara kan? Boleh dikatakan dah kena tenye ngan belacan dgn secukupnya...at least dah tau sedikit sebanyak tentang industri muzik melayu lah kan? Heheheh...agaknyer dah lama sgt duduk kat KL kot...wahakz....anyways peeps...ENJOY the pics! Harap maaf kalau ader gambar yg tak clear dan ader artis2 yg gambarnyer tak dapat dipetik...gue malam tu tgh migraine rabakz nyer lah...sorry once again for the inconvenience guys...AND guess where i was when taufik batisah rolled up to the red carpet...THE TOILET...why couldnt the dude wait till i got out hmmpppffffff
Stay cool and hydrated always...maklumlah cuaca tgh panas...jaga kesihatan yer semua! Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net